Dondurmaların En Tatlısı
Şoklu Dondurma

72 Saat Erimeyen Özel Şoklu Paketlerimiz ile Dondurmalarımız Yurdun her yerinde.

Dondurma Life

Damak keyfinizin yaşamınıza anlam katan detayları Dondurma Life’da...

DETAY
Fotoğraflarımız
FOTO GALERİ
Videolarımız
VİDEO GALERİ
00 90 242
512 00 46
Gerçek Baklavayı Nasıl Anlarız ?

Çatalınızı bastırdığınızda çıkan çıtırtı kulağınıza hitap edecektir. Isırmadan önce iyice koklamalısınız, çünkü muhteşem. Isırdıktan sonra damağınızda kalan tat ise bir başka güzel. Çatalınızı batırdığınızda ve ısırdığınızda çıtırtı duymuyorsanız o baklava bayat demektir. İyi açılmış bir baklava ısırıldıktan hemen sonra ağızda erimektedir.

Eğer baklava yerken boğazınız yanıyor ve şeker sizi rahatsız ediyorsa, hamur-şeker oranı iyi ayarlanmamış demektir. Baklava yedikten sonra mideniz ağrıyorsa, alışveriş yaptığınız yeri mutlaka değiştirmelisiniz. Çünkü bu tür bir rahatsızlık, baklavacının ürünlerinde kaliteli malzeme kullanmadığının göstergesidir.